Τρίτη 10 Απριλίου 2012

TOP 5 Λόγοι γιατί το Twilight είναι άθλιο

Αυτή τη φορά θα βγάλω το άχτι μου σε ένα εύκολο θύμα…

TOP 5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ TWILIGHT ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ



Και καλά θα μου πείτε… Πρέπει να διαβάσουμε ένα ολόκληρο άρθρο για να καταλάβουμε ότι το Twilight είναι για τα πανηγύρια ? Πρώτον άμα κάνεις μια βόλτα στο web θα δεις πως ΝΑΙ χρειάζεται και δεύτερον σκέψου και τους τυχερούς που δεν έχουν δει ακόμα το Twilight, αυτό το άρθρο ίσως και να τους σώσει…

Λοιπόν φίλε αναγνώστη, όταν άκουσες ότι το Twilight θα είχε βρικόλακες και λυκάνθρωπους ίσως να περίμενες κάτι τέτοιο…




ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Νούμερο 5
Οι λυκάνθρωποι ΔΕΝ είναι λυκάνθρωποι

Και εξηγούμαι… 


Αυτό είναι ένας άνθρωπος


Ας το ονομάσουμε μεταβλητή x




Αυτό είναι ένας λύκος…





Ας το ονομάσουμε μεταβλητή y

Βάση κοινής λογικής  ΔΕΝ γίνεται x + y = y σωστά ?

Μπερδευτήκατε? Ας το εξηγήσουμε λίγο καλύτερα


            Ανθρωπος            +            Λύκος             =              Λύκος

Έν ολίγης οι δημιουργοί του Twilight προσπαθούν να μας πείσουν ότι μια Lassie με αναβολικά είναι λυκάνθρωπος… 
 (Παρεμπιπτόντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΦΕ ΛΥΚΟΙ)

  ΟΧΙ μωρή μαλάκο  S. Meyer ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ







Νούμερο 4
Οι βρικόλακες ΔΕΝ είναι βρικόλακες

Για να δούμε τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τους βρικόλακες…


  •  Πίνουν αίμα
  •  Δεν αντέχουν το φως του ήλιου
  • Δεν αντέχουν τη φωτιά
  • Δεν αντέχουν τον αγιασμό, τους σταυρούς κτλ
  • Έχουν υπερφυσικές δυνάμεις



Όλα αυτά εξυπηρετούν τον μύθο των βρυκολάκων, πίνουν αίμα για να σου δείξουν ότι για πρώτη φορά ο άνθρωπος είναι το θήραμα, δεν αντέχουν το φως του ήλιου για να σου δείξουν ότι είναι πλάσμα της νύχτας σκοτεινό κτλ... , δεν αντέχουν τους σταυρούς, τον αγιασμό κτλπ. Για να σου δείξουν ότι κάποτε έκαναν ένα τόσο μεγάλο αμάρτημα που τους καταράστηκε ο ίδιος ο Θεός… Σωστά μέχρι εδώ? Σωστά.

Ε λοιπόν αυτή η βρώμα της βιβλιογραφίας πέταξε όλα αυτά στο πάτο της λεκάνης και τράβηξε το καζανάκι. Αντικατέστησε τον πιο σκοτεινό χαρακτήρα χαρακτήρα της μυθολογίας με έναν emo έφηβο, ο οποίος το μόνο υπερφυσικό που έχει είναι να λαμπυρίζει στο φως της μέρας… ΟΥΑΟΥ… χρήσιμο πάνω από όλα… τουλάχιστον άμα λαμπίριζε τη νύχτα θα είχε και κάποιο νόημα… Εντάξει θα μου πείτε ποιητική αδεία κτλ…

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 


Δε μπορείς να αντικαταστήσεις αυτούς 



 Με αυτό






Νούμερο 3
H Kristen Stewart

Οι παραγωγοί του Hollywood έψαξαν πολύ και κατάφεραν να βρούνε μια χαρισματική ηθοποιό με αστείρευτο ταλέντο και πάνω απ’ όλα πολύ εκφραστική. Ας δούμε παρακάτω τι εννοώ…






ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ???? Είναι λες και της λείπει το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου…






Νούμερο 2
Η ανούσια ιστορία

Για να δούμε ακριβώς τι γίνεται στο Twilight αν αφαιρέσεις τους βρικόλακες (που δεν είναι βρικόλακες) και τους λυκάνθρωπους (που δεν είναι λυκάνθρωποι). Μια χαζογκόμενα δε μπορεί να διαλέξει αν θα πάει με τον έναν ή τον άλλο χαζογκόμενο. 
Αυτό ήταν, το σενάριο του Twilight μπορεί να χωρέσει σε μιάμιση γραμμή.

 Οπότε έρχεται η μαλάκο η Meyer και σου λέει, “χμμμμ πως θα κάνω πιο ενδιαφέρον αυτό το χιλιογραμμένο σενάριο ? Α! το βρήκα θα βάλω μέσα βρικόλακες και λυκάνθρωπους. Αλλά άμα το κάνω αυτό θα γίνει ακατάλληλο για το μοναδικό κοινό που μπορεί να με διαβάσει (-15χρoνών) τι να κάνω? ΑΧΑ! Το ξαναβρήκα, θα μετατρέψω τους βρικόλακες σε λαμπατέρ και τους λυκάνθρωπους σε φρεσκοξυρισμένους και αναβολιασμένους ινδιάνους που μεταμορφώνονται σε μεγάλα σκυλιά.” Και για να σου αναλύσει όλο αυτό το βαθύ σενάριο χρειάζεται όχι ένα, όχι δύο, αλλά ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ και μάλιστα το τελευταίο θα γυριστεί σε 2 ταινίες για να αναλύσει το βαθύ ερώτημα… “Με ποιόν από τους δύο να πάω με τον άτριχο ινδιάνο ή με τον ασπρουλιάρη emo ;”
Είναι αυτό που λένε στο Αμερικα Milking the cow, βγάζω κι από τη μύγα ξύγκι κοινώς.


Νούμερο 1
Το αποτέλεσμα


Κι εκεί που μια ωραία μέρα χάζευα στο pc μου και έψαχνα να βρω τις καινούργιες ταινίες που θα βγουν τι βλέπω ; Ρομαντική ταινία με zombie… Και λέω από μέσα μου “ok θα είναι ο τύπος και θα προσπαθεί να φτάσει στη κοπέλα του τη στιγμή που θα έχει σκάσει το zombie apocalypse “ Γαμώ καινούργια ταινία με zombie είπα σαν γνήσιος zombie fan. Μέχρι που κοίταξα λιιιιιγο καλύτερα τις λεπτομέρειες της ταινίας... 
  • Καπου στην Αμερική σκάνε τα zombie : τέλεια
  • Μια τύπισσα προσπαθεί να επιβιώσει : τέλεια
  • Η τύπισσα ερωτεύεται ένα zombie : τέλει   ΟΠΑ ΟΠΑ

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ??? δηλαδή δε φτάνει που ξεφτιλίσατε του βρικόλακες και τους λυκάνθρωπους πρέπει να ξεφτιλίσετε και τα κακόμοιρα τα zombie ??? Δε με πιστεύετε ε? See for yourselves 


Φαντάζομαι ήδη τους διαλόγους…

-Σ’ αγαπώ τόσο πολύ

-Μμμμμμ

-Θέλω να φέρω στο κόσμο το παιδί μας

-Μμμμμμ

Μη γελάς φίλε Horror Movie fan αυτό είναι το αντίκτυπο του Twilight αφού μας κατέστρεψαν τους βρικόλακες και τους λυκάνθρωπους στράφηκαν στα ανυπεράσπιστα zombie και πρέπει να τους σταματήσουμε ΤΩΡΑ όσο ακόμα έχουν μείνει ανέπαφα τα υπόλοιπα τέρατα της μυθολογίας, πριν δούμε love story με μούμια και γυναίκα να γεννάει το παιδί του Swamp Thing.


109 σχόλια:

  1. Άξιος. Σωστός σε όλα και λίγα είπες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις πολλά λάθη στο ποστάκι σου κι επειδή βαριέμαι ελεϊνά στη δουλειά θα στα αναφέρω:

    -Λάθος στο νο2. Αναφέρεις:

    Πίνουν αίμα ---- ΟΚ σωστό, συμβαίνει και στο Twilight σε πιο φλώρικη Version, το έχουμε δει σε παρόμοια φάση και σε άλλες ταινίες και σειρές. Στο Supernatural πχ αλλά και για να πω την αλήθεια και στον Δράκουλα δεν μπορείς να πεις ότι ο Δράκουλας έπινε αίμα αβέρτα. Όχι όσο θα περίμενες δλδ. Περισσότερο αίμα πίνουν στο Blade.

    Δεν αντέχουν το φως του ήλιου --- Θα ξανααναφέρω τον Δράκουλα όπου μιλάει για ΌΛΑ τα βαμπίρ όταν λέει ότι δεν είναι αλήθεια ότι δεν αντέχουν το φως του ήλιου και το απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Αλλά το έχουμε δει και σε κάποιες άλλες ταινίες, είτε με βαμπιρ υβρίδια, είτε αποδυναμωμένα. Δυστυχώς έχω δει και βαμπιρ με αντιηλιακό :P

    Δεν αντέχουν τη φωτιά --- Αυτό δεν θυμάμαι να το έχω δει πουθενά. Ναι οκ στη συνέντυξη με ένα βρυκόλακα και σε καναδυο ακόμα βλέπεις τους χωρικούς με τους πυρσούς, αλλά συγκεκριμένα ότι δεν αντέχουν τη φωτιά δεν το θυμάμαι. Στο Fright Night ή όπως λεγότανε, απλά ανέφερε ότι δεν μπορούν να συγκεντρωθούν όταν καίγονται.

    Δεν αντέχουν τον αγιασμό, τους σταυρούς κτλ --- Σε ορισμένα. Ούτε πλειοψηφία, ούτε μειοψηφία. Σε μερικά δεν πτοούνται από τον αγιασμό αλλά φοβούνται το σταυρό, σε μερικά γελάνε. Ό,τι βολεύει τον καθένα.

    Έχουν υπερφυσικές δυνάμεις --- Ναι, νομίζω σε όλες τις ταινίες που έχω δει ισχύει αυτό. Είτε δεν γερνάνε, είτε είναι πολύ δυνατοί, είτε πολύ γρήγοροι κλπ Και στο twilight ισχύει αυτό.

    -Λάθος στο νο2 (Btw έχεις κάνει και λάθος στην αρίθμηση)

    Λογικό είναι σε μια τριλογία, τετραλογία κλπ να εξελίσσεται η ιστορία πιο αργά και να απλώνεται στα επεισόδια. Ναι στο πρώτο εστιάσανε στον έρωτα των 2 εφήβων και του αιώνιου έφηβου. Στο τελευταίο εστιάσανε στη δημιουργία ενός υβριδίου. Σε όλα από αυτά έχουν κάνει μία προσέγγιση στα πολιτικά παιχνίδια των Βαμπίρ. Πήρες την ιστορία και την περιόρισες σε 10' ταινίας βασικά.

    -Λάθος στο νο1

    Το love story με zombie όχι απλά προϋπήρχε του twilight αλλά μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες με ζόμπι βασίζονται σε αυτό το concept:
    a) Dellamorte Dellamore (1994) - http://www.imdb.com/title/tt0109592/
    b) Return of the Living Dead III (1993) - http://www.imdb.com/title/tt0107953/

    και μερικές ακόμα (νομίζω το return of the living dead I ή II είχε μία γελοία σκοινή στο τέλος του τύπου οκ άντε φάε με αγάπη μου). Όπως και να έχει αν έχουν όρεξη να την κάνουν κωμική τη ταινία, με τα ζόμπι δε δυσκολεύουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ωραίο υφάκι ξεκινάς και δε λες και τπτ επί της ουσίας απλά κάνεις επείδηξη γνώσεων. Bottom Line οι βρικόλακες του Twilight απέχουν πολύ από τη παραδοσιακή εικόνα του βρικόλακα (χωρίς κανένα απολίτως λόγο) Σωστό ή λάθος ?

    Και love story οπως το Warm Bodies ΟΧΙ δεν υπήρχε. Οι ταινίες που λες λένε για κάποιον που ήταν ήδη ερωτευμένος και το ταίρι του στη ταινία γίνεται zombie. Στο Warm Bodies η τυπισα ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ZOMBIE και το ερωτευεται και αυτό ανταποκρίνεται και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΗ ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα να απέχουν από την παραδοσιακή εικόνα του Βρυκόλακα. Ο καθένας βγάζει τη δικιά του ταινία με τη δική του άποψη. Το πρόβλημα θα ήταν αν την ονόμαζε Δράκουλας και τον είχαν κάνει emo έφηβο ή X-Men και σκότωναν τον Professor X...

    Το ίδιο ισχύει και για το warm bodies. Όταν θα το δώ θα μπορώ να κρίνω.

    επίδειξη, όχι επίδηξη. Το επήδηξες. Βρυκόλακας, όχι βρικόλακας. Απολύτως, όχι απολίτως. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσθέσω ότι το ποστάκι μου δεν έγινε για να υπερασπιστώ αυτή τη παραφυσική, κοινωνικορομαντική ταινία αλλά επειδή μου κάναν μπαμ αυτά τα λάθη που ανέφερα. Τη ταινία θα τη κρίνω όταν έχει ολοκληρωθεί ό,τι αποφασίσουν να βγάλουν εντέλει, τετραλογία, εξαλογία ή δε ξέρω εγώ τι.

    Τη πρώτη ταινία την είδα με το ζόρι γιατί νόμιζα ότι θα έβλεπα θρίλερ ή ταινία δράσης. Τη δεύτερη μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες να την δω (stop μετά από τα πρώτα 15') κατάφερα και την είδα ένα απόγευμα απόλυτης βαρεμάρας και δεν ήταν τραγική. Εντέλει, αν δεις το Twilight ως μια κοινωνικορομαντική ταινία, μια χαρά βλέπεται. Αν πας να την δεις ως κλασσική ταινία με βαμπίρ βλέπεται το ίδιο άνετα όπως το Underworld.

    Ναι το ξέρω ότι είσαι κολλημένος με αυτό, αλλά παραδοσιακή ταινία με βαμπίρ δεν είναι. Τώρα αν εσένα σου αρέσει αυτή η εκδοχή του σεναριογράφου/σκηνοθέτη κλπ, δε θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε αυτούς που τους αρέσει το Twilight?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Underworld είναι οτι είναι δλδ ένα blockbuster του κιλού, αλλά έχει κανονικούς βρικόλακες και κανονικούς λυκάνθρωπους. Και έχει και μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που αρμόζει στο όλο setting γιατί εξελίσσεται ΝΥΧΤΑ. Το να αποκλίνεις από τη παραδοσιακή εικόνα σε μια ταινία είναι διαφορετικό από το να της βγάζεις τα μάτια. Και όχι ουτε σαν ρομαντική ταινία έχει βάση εκτώς κι αν έχουν πολλά κοινά ένας υπεραιωνόβιος βρικόλακας με μια 16χρονη αμερικανίδα. Τώρα για το κοινό αν εξαιρέσεις το 1% που τους άρεσε για το σενάριο (οκ γούστα είναι αυτά) το υπόλοιπο 99% πάει για να δει τον κουτελά τον emo και τον άτριχο ινδιάνο σφίχτη με αποτέλεσμα το νούμερο 1 που αναφέρω, οποτε ΟΧΙ δε θα αναθεωρήσω τη στάση μου ενάντια σε αυτούς που βλέπουν Twilight

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρεις και ούτε μπορείς να ξέρεις για ποιο λόγο πάει να δει ο καθένας μια ταινία και για πιο λόγο του αρέσει. Είσαι λάθος επομένως.

    Και όχι, το Underworld δεν έχει κανονικούς βρυκόλακες. Το πιο κοντινό σε κανονικούς βρυκόλακες το φέρνουν αυτοί οι αρχαίοι. Όλοι οι άλλοι είναι κάτι τυπάκια με δερμάτινα, πολύ δύναμη, απίστευτη ταχύτητα, αθανασία κλπ που πυροβολούν σαν κανονικοί άνθρωποι. Είτε βρυκόλακες του Undeworld βλέπεις είτε Matrix το ίδιο και το αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to underworld exei kanonikous brikolakes kai lukanthrwpous kai nai tha shmfonhsw me ayto pou leei gia to twilight otan to eida skefthka th ahdia einai auth (akou ekei oi brikolakes na lampirizoun ston hlio siga mhn kanoun kai....)auto einai poli megalh blakeia.oi lykanthrwpoi den einai lykanthrwpei einai megaloi skuloi para poloi glukoulides LATHOS einai tromaktikoi kai oxi kai toso wraioi kai nai h kristen einai telois anekfrasth exei panta to idio yfos to underworld einai xilies fores kalitero apo to twilight.

      Διαγραφή
  9. Το Underworld έβαλε τους βρικόλακες σε σύγχρονη εποχή εξ'ου και τα συγχρονα όπλα. Το όλο goth στυλ προϋπήρχε πολύ πριν το matrix.

    Και όπως είπα αν εξαιρέσεις την απίστευτα μικρή μειψηφία που θα πάει να το δει για το σενάριο. Όταν βλέπεις αυτοκόλητα σε αυτοκίνητα που γράφουν "Team Edward" ναι ξερω γιατί πάνε να το δούνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορείς να μιλάς για απίστευτα μικρή μειοψηφία γιατί δεν γνωρίζεις το λόγο που το βλέπει ο καθένας. Ούτε για πλειοψηφία, ούτε καν αν υπάρχουν 2 άνθρωποι που το βλέπουν για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

    Αν και πάει καιρός που είδα το πρώτο Underworld, απ'ότι θυμάμαι δεν δείχνει τους Βρυκόλακες να κόβονται για αίμα. Κλασσικούς Βρυκόλακες στη σύγχρονη εποχή έχει το Blade. Αυτοί μάλιστα! Και στην συνέντυξη με ένα βρυκόλακα και στο Queen of the Damned, μια χαρά ήταν.

    Για το True Blood πες μου λίγο την άποψή σου, γιατί έχει λίγο απ'όλα μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pantws opoia tainia kai na deis me brikolakes to mono sigouro einai oti tha kaigonta ston hlio DEN tha lampirizoyn ( akou ekei na lampirizoun ) kai sto underworld pinoun aima kai exei bgalei (sigoura) poli pio kalitera to mytho (gia ta vampir) apo to twilight

      Διαγραφή
  11. εμένα πάντως μου αρέσει το twilight και δεν με ενδιαφέρει τι λες εσύ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To True Blood είναι το Twilight οπως θα έπρεπε να είναι... Έχει όσο ρομάντζο πρέπει και όλο το υπόλοιπο είναι αρρώστια, παράνοια και αίμα. Ενδιαφέρον σενάριο και πολύ πολιτικό παιχνίδι πίσω από τις βασικές ιστορίες... Verdict: Fuck Yeah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κοίτα φίλε το twlight δεν είναι θρίλερ που από όσο κατάλαβα είσαι φανατικός ...το Twilight είναι μια ρομαντική ταινία που η Στέφανη έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά ...εμένα προσωπικά με έχει αγγίζει πάρα πολύ και την θεωρώ πάρα πολύ καλή ιστορία ...όσο για την συγγραφέα την θεωρώ πολύ ταλαντούχα και πραγματικά χαίρομαι που διάβασα τα βιβλία της ...αυτή είναι η γνώμη μου

    φιλικά
    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα με οσα λες ... εχεις τεραστιο δικαιο !!!

      Μυρτω

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω και εγω απολυτα μαζι σου
      Χρυσα

      Διαγραφή
  17. αααα και φίλε ξέχασα να σου διευκρινίσω ο λύκος δεν είναι καφέ αλλά καστανοκόκκινος :Ρ (πάντως αυτό με τις μεταβλητές x και y είχε πλάκα :Ρ)

    Φιλικά
    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ok να σου αρέσει το σενάριο πάω πάσο. Εμένα γνώμη μου είναι οτι το σενάριο πάσχει από πάντου και είναι χιλιοειπωμένο και απλά έβαλε τους απομίμα λυκάνθρωπους και βρικόλακες για αλατοπίπερο τώρα περι ορέξεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. είναι ανάλογα τα γούστα φίλε ..εμένα πχ μου αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες ..(τρελαίνομαι δλδ) από όσο κατάλαβα εσύ τρελαίνεσαι για θρίλερ ..άρα το twilight δεν σου ταιριάζει ..εγώ πάντως το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή ...και μάλλον θα δω και αυτή με τα ζόμπι που λες φαίνεται καταπληκτική ...

    Φιλικά
    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το twilight ειναι μια μαπα με αταλαντους πρωταγωνιστες,αδιαφορο σεναριο και εφε...για γελια...η για κλαματα αναλογα.Ευτυχως τωρα που θα βγει το Dark Shadows η τιμη των βρυκολακων θα αποκατασταθει απο την ταλενταρα,τον Τζονι Ντεπ.Εχω πιστη σε Τζονι Ντεπ και Τιμ Μπαρτον.Ο Ντεπ εχει αποδειξει το ταλεντο του απειρες φορες και πως να το κανουμε ρε παιδια...δεν φτανεται ο ανθρωπος αυτος απο μια λαμπα με γκλιτερ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειμαι κοριτσι και ως γνωστων τα κοριτσια ημαστε πιο ευαισθητα σε τετοιες ταινιες,αλλα αυτη ηταν καπως...να μην το πω χαλια..παντως κατι παρομοιο.Να σας εξηγησω ρε παιδια για να μην με λετε και τρελη.Εχω παει στο βιντεοκλαμπ και το εχω παρει τυχαια.Χωρις να το εχω δει,καλω τους φιλους μου να το δουμε μαζι.Ξεκιναει το εργο και ολοι περιμενουμε να δουμε κατι συναρπαστικο.Περναει κανενα μισαωρο και (εγω καθομουν κατω με δυο φιλες μου και τα αλλα παιδια στους καναπεδες) με το που γυρναω πισω,βλεμω οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εχουν κοιμηθει!!!!Δεν υπερβαλλω,συνεβη πραγματικα!!!!Και να πεις οτι ηταν βραδι και νυσταζαν...οχι απογευμα ηταν!!!!Τελος παντων για να μην τα πολυλογω αν και μου αρεσουν ταινιες ολων των ειδων,η συγκεκριμενη με απογοητευσε.Δεν θελω να προσβαλλω καποιον που ειναι φαν.Δικαιωμα του στην τελικη.Απλα για εμενα ηταν παντελως αδιαφορη και απογοητευτικη.SORRY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΕΓΩ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ,ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΚΟ,ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΩΡΘΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ 2.ΤΙ ΤΟ'ΘΕΛΑ;;;;;!!!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.Η ΧΕΙΡΟΤΕΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΠΑΤΙΝΣΟΝ...ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ.ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ DARK SHADOWS ΚΑΙ ΤΟΝ JOHNNY DEPP ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΑΜΑΕΙ...ΣΤΟ DARK SHADOWS ΑΝΑΦΑΙΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.

      Διαγραφή
  22. Kαι κατι που ξεχασα πριν ειναι οτι συμφωνω παρα πολυ με αυτον που εγραψε για το DARK SHADOWS!!!Θα ειναι ταινιαρα.Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι αφου παιζει ο θεος ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ;;;;;Οπως ειπε και ο αγνωστος ο Ντεπ δεν πιανεται!!!!Τρελανε μας Τζονι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περιμένουμε με αγωνία το Dark Shadows... Black humor, vampires and Johnie Depp δε γίνεται να αποτύχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ!!!!!Οπως ειπες αγαπημενε μου φιλε δεν μπορει να αποτυχει ο Johnny Depp.Εχεις γουστο στις ταινιες και αυτο το βρισκεις σπανια σημερα.Μπραβο!!!!!Περιμενουμε για το ΚΑΝΟΝΙΚΟ βαμπιρ.

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ...ΕΤΣΙ...ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ....JOHNNY DEPP.ΕΧΕΙΣ ΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΜΠΡΑΒΟ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Ο ΒΑΜΠΙΡ...ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ...ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ..ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΑ...ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΗΝ...ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.

      Διαγραφή
    3. Πιστεύω να το πέτυχα αδερφέ...

      Διαγραφή
  24. sorry που εγραψα 2 φορες αλλα εγινε κατι με το pc μου.και παλι συγνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γεια σας ,ειμαι και εγω κοριτσι και εχω δει ολες τις ταινιες Τwilight και πραγματικα το λατρεψα ... σε αυτα που αναφερεσαι δεν μπορω να πω ενα δικαιο το εχεις αλλα υπαρχουν και πολλα ατομα που εχουν λατρεψει αυτη την ταινια ..εγω πχ μαζι με τις κολλητες μου εχουμε ξετρελαθει ..εχουμε αγορασει ολα τα βιβλια και τα εχουμε διαβασει κιολας και μας αρεσει τρελα ..οσο για τα βαμπιρ που λες αυτη ειναι μια αλλη εκδοχη τους που λαμπιριζουν και δεν καιγονται ...δεν σημαινει πως θα ειναι παντου ιδια ...ο Εντ φυσικα ειναι σκετος κουκλος και εχει εξαιρετικο ταλεντο ...απο την αλλη ομως και ο Ντεπ ειναι κουκλος θα δω φυσικα και την δικη του ταινια αλλα και ο Ρομπερτ ειναι απαιχτος !οσο για την Κριστεν εχεις απολυτο δικαιο και εγω οταν την ειδα αυτο σκεφτηκα ..αλλα μετα την συνηθησα οπότε ....
    Αυτα
    Φιλάκια
    Σοφη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σοφη,ειμαι το κοριτσι που εφραφα στο σχολιο πανω.Εχεις καθε δικαιωμα να εισαι φαν του twilight.Και μπραβο σου κιολας.Χωρις πλακα.Απλα μιλουσα για εμενα.Δεν γινεται να αρεσουν σε ολους τα ιδια πραγματα,ετσι δεν ειναι;Για παραδειγμα εγω ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ,αλλα δεν με ενθουσιαζει τοσο ο πατινσον.Δεν λεω οτι ειναι ασχημος,αλλα εγω εχω το κολλημα μου με τον Τζονι.Και φυσικα σε 3 μερες τρεχω στο σινεμα πρωτη-πρωτη!!!!Οσο για την Στιουαρτ,καθολου καλη.Συγνωμη κιολας αλλα παντου περιμενει τρομαγμενη με αυτο το υφος "τωρα θα μου'ρθει και μενα κανενα σκαμπιλι".Ο πατινσον καπου βγαζει συναισθημα,αλλα αυτη επιτρεψτε μου να πω οτι ειναι χαλια μαυρα.
    Τα ξαναλεμε,
    Χριστινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.Ο ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΟ TWILIGHT (ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙΑ.ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΧΙ ΝΑ ΛΑΜΠΙΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ!!!!,ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ,ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ,ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ.ΑΛΛΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΛΗ ΔΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ LOVE STORY.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΝΤΕΠ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΕ.ΑΠΛΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ.ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΠ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  29. ΚΑΙ Ο ΝΤΕΠ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ TWILIGHT ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ...ΧΑΛΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ.ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΣΟΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΤΕΠ.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΗ ΕΚΑΝΕ 4 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗ,ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΝΑΜΠΑΣ ΚΟΛΛΙΝΣ.ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΣΤΟ DARK SHADOWS...ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.ΤΟ TWILIGHT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 3 ''ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ'' ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ!!!ΕΛΕΟΣ.ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'Σ΄ΑΓΑΠΩ,ΕΙΣΑΙ Η ΗΡΩΙΝΗ ΜΟΥ,'ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ...ΜΠΙΠ!!!ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΣ ΔΕΙΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΝΤΕΠ!!!!!!ΘΕΕ...ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΠΛΗΞΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παιδια εχετε απολυτο δικιο ...τι μλκ ειναι αυτο το Twilight ...οταν το ακουγα περιμενα κατι το συναρπαστικο αλλα οπως λετε ειναι αθλιο ..απορω πως εχει τοσους φαν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι το ιδιο παθαμε...περιμεναμε κατι καλο και βγηκε...μετα συγχωρησεως...παπαρα!!!!Οι περισσοτεροι φαν ειναι τα κοριτσακια που ακουν αυτα τα
      "σ'αγαπω τοσο,δεν ζω χωρις εσενα" και κολλανε.Και εγω κοριτσι ειμαι αλλα με τετοιες χοντρες βλακειες που ακουγα κοντεψα να ξερασω!!!!Τελος παντων,για αληθινους βρυκολακες,δες το Dark Shadows με τον JOHNNY DEPP-ΘΕΟΣ που γραφουνε και ολα τα παιδια στα σχολια τους απο πανω.Θα με θυμηθεις.Δεν εχει (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ) καμια σχεση με το twilight.

      Διαγραφή
  33. ε μα δεν παει ετσι ...πηρα την ταινια την πρωτη για να δω καμια καλη ταινια με βρικολακες και μου βγηκε μαπα ...φυσικα και θα δω το dark shadows μπας και δουμε κανενα πραγματικο βρικολακα γιατι με αυτον που μπλεξαμε ζητω που καηκαμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΣ ΤΟ DARK SHADOWS!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ Ο ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!ΧΙΟΥΜΟΡ,ΔΡΑΣΗ,ΤΑΛΕΝΤΟ,ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ναι θα την δω και θα σου πω ..εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτη την ταινια ...ειπαμε να δουμε βρυκολακες και το Twilight με τιποτα δεν τους περιεχει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. παιδιά αφού δεν σας αρέσει μην την βλέπετε και μην σπαταλάτε τον χρόνο σας άσκοπα σε κάτι που δεν σας ενδιαφέρει .Εμένα μου αρέσει και η ταινία αλλά και τα βιβλία .Είναι για εμένα το αγαπημένο μου. Προς θεού δεν σας ζητάω να αλλάξετε γνώμη αν πιστεύεται ότι δεν αξίζει αλλά τουλάχιστον μην ασχολείστε. Δεν είναι σωστό .Και εμένα δεν μου άρεσε το Dark Shadows αλλά δεν το έκανα και θέμα .Οπότε σας παρακαλώ σταματήστε τα αρνητικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. gt re na stamathsoyme?den mas aresei kai to leme yparxei problem?? egw 9a sinexisw na lew pws einai blakia den moy aresei kai to lew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ DARK SHADOWS?!!!AAAAAAAA...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ TWILIGHT.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΟΥΣΤΟ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΛΕΜΕ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΛΕΕΙ TOP 5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ TWILIGHT ΕΙΝΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ SITE.
    ΚΑΙ ΤΟ DARK SHADOWS ΓΑΜΑΕΙ!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. να σας ρωτησω κιολας κατι;;; αυτος ο Ντεπ πως σας αρεσει ;; ειναι σκετο χαλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΙ,ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ(ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ),ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΥΘΕΩΣ.ΑΝ ΣΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΣΟΥΝ!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΤΙΝΣΟΝ,ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΤΑΙΝΙΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΠΩΣ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΙ.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΝΤΕΠ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

      Διαγραφή
  40. κοιτα κοπέλα μου..το ξέρω ,αυτό που είπα για τον Ντεπ δεν ήταν σωστό...ζητώ συγνώμη ...έχω δει ταινίες του Τζόνι ...υπάρχουν κάποιες που μου άρεσαν και άλλες όχι ..πχ οι πειρατές της καραιβικής είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες ..ο Πάττινσον όμως είναι για εμένα ο αγαπημένος μου ...έχω δει και το twilight και διάφορες άλλες ταινίες που συμμετείχε και τον έχω λατρέψει ...αλλά και αυτό που κάνετε εσείς να καθόσαστε να τον κρίνεται έτσι δεν είναι σωστό ...για εμένα είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός γιατί ο άνθρωπος διαθέτει μεγάλο ταλέντο και αυτό μας αποδεικνύουν και οι νέες του ταινίες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΙΙΙΙΙΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΥΠΟ.ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΑΜΕ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΤΙΣΟΝ,ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ναι...είχα άδικο και έπρεπε να το πάρω πίσω απλά μου την έσπασαν που όλοι καθόντουσαν και λέγανε τα χειρότερα για τον Πάττινσον ...πάντως γούστα είναι αυτά σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι ...και εγώ χάρηκα που το διευθετήσαμε ...πάντως εγώ τον Πάττινσον τον έχω δει και σε άλλες ταινίες και μου άρεσε πολύ !!!γεια σου!!

      Διαγραφή
  41. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΜΟΥ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΝΑ ΔΩ.ΑΝ ΘΕΣ,ΔΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ DARK SHADOWS,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΤΑ ΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. και εσύ είσαι πολύ καλή !!!χαίρομαι που λύσαμε την παρεξήγηση :)!!!ναι εγώ από τις ταινίες του Πάττινσον έχω δει το Remember me και το Water for elephants και μου άρεσαν πολύ ...παίζει τώρα και στο cosmopolis και στο bel ami αλλά δυστυχώς από όσο έμαθα δεν θα προβληθούν στην Ελλάδα ... θα το δω και εγώ το dark shadows ήθελα εξάλλου να το δω να δω και τον λόγο που όλοι λένε πως εκεί έχει πραγματικούς βρικόλακες σε αντίθεση με το twilight ..τι έχουν δηλαδή και είναι πραγματικοί ??έχω ακούσει φυσικά και πολύ θετικά σχόλια και μου έχει κινήσει τον ενδιαφέρον ...ήθελα να πάω να την δω και τότε στο σινεμα αλλά δυστυχώς δεν τα είχα καταφέρει να πάω ... τα λέμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ DARK SHADOWS ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ DVD ΤΟ DARK SHADOWS!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ!!!ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ααα απλά το ανέφεραν πολλές φορές και μου έκανε εντύπωση ...πότε θα βγει σε Dvd το Dark shadows ξέρεις καθόλου ??γιατί αν είναι να το δω, να το δω σε καλή ποιότητα ...πάντως για να θες να το ξαναδείς πρέπει να είναι πολύ καλό ..όταν το δω θα σου πω εντυπώσεις !!!όταν τις πάρεις και τις δεις και εσύ τις ταινίες του πάττινσον πες μου τις εντυπώσεις σου ...Γεια σου προς το παρόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ DVD...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!!!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ!!!ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΞΕΡΙΖΩΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!ΤΕΣΠΑ.ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ.ΠΑΝΤΑ ΠΑΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ(ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΙΝΣΟΝ!!!) ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΝΙ.ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΤΟΥ ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ!!!ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ DARK SHADOWS ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ COSMOPOLIS ΚΑΙ ΤΟ BEL AMI ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ DVD ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά δεν πειράζει :)!!όποτε μάθεις πάντως πες μου !!θα το ψάξω βέβαια και εγώ !!:)) πάντως μακάρι να βγει σύντομα !!ναι ευτυχώς που θα βγουν σε DVD γιατί όταν έμαθα πως δεν θα βγουν στο σινεμα είναι στεναχωρηθεί πάρα πολύ !!!τις περιμένω με πολύ ανυπομονησία !!ναι να τις δείτε τις ταινίες του Παττινσον και πες μου μετά την γνώμη σου !!Φιλάκια !τα λέμε !!

      Διαγραφή
  46. Τα σχόλια έχουν πάρει τη κατηφόρα...
    Για να προσθέσουμε λίγη κοινή λογική το θέμα δεν είναι αν ο κουτελάς είναι ή όχι γκόμενος, το θέμα είναι οτι η ταινία είναι πατάτα...
    Παράδειγμα : Η Halle Berry είναι γκομενάρα αλλά αυτό δεν εμπόδισε το Catwoman να είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ
    Παράδειγμα Νο2 : Η Milla Jovovich είναι ο ορισμός του τέλειου αλλά αυτό δε σημαίνει οτι τα 2 τελευταία Resident Evil ήταν καλά Γκέγκε ?

    Και για να τελειώνουμε ΔΕΝ είναι ο Ρομπερτ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ο Τζονι ΣΟΥ Ήμαρτον

    Και αν και οπαδός του Burton ΚΑΙ του Depp το Dark Shoadows ήταν ο ορισμός του μέτριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΗΡΕΜΗΣΕ!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ!!!ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΘΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ DARK SHADOWS,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟ!!!ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΩ!!!ΤΖΟΝΙ ΜΟΥ!!!ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ !!!!η συζήτηση έγινε λίγο πιο κοριτσίστικη αλλά πάρτο λιγάκι πιο χαλαρά !!!Και το ότι είπαμε Ρόμπερτ μου και Τζόνι μου δεν χρειάζεται να το παίρνεις τόσο άσχημα ..εξάλλου έχω γνωρίσει πολλές που έτσι λένε τον αγαπημένο τους ηθοποιό ...

      Διαγραφή
  48. ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΓΚΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΕΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΝ ΤΟ Christopher Lee
    (ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ)ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 66 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΟΝ ΠΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΕΕΕ
    ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ The Drumming Ork ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΓΙΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ?!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΡΥΛΟ!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. παιδια δεν το ξερω τον ανθρωπο(μαλλον βαμπιρ) ουτε θελω να τον γνωρισω αλλα δεν ειπαμε κατι τετοιο εδω ...δλδ για αντικατασταση ...μιλησαμε μονο για το λυκοφως και για την γνωμη του καθενος ...γεια και απο εμενα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ !!!ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ποια ταινια εννοεις ακριβως,γιατι μπερδευτηκα!!!Μιλας για το dark shadows,το twilight η τις ταινιες του Κριστοφερ Λι?!Αν μπορεις διευκρινισε το...γεια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ποια ταινια θελεις να δουμε <> πες μας να την δουμε αν ειναι γιατι δεν καταλαβα ...και <> δεν εχω καταλαβει και εγω το γεια σου ...δεν ειμαι εκεινος ο ανωνυμος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν θα μας πεις τελικα ποια ταινια ειναι>??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ Ή ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ DARK SHADOWS.ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  55. ναι μάλλον έχεις δίκιο ...να σε ρωτήσω κάτι ?βγηκε το dark shadows σε dvd ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ DVD ΚΑΙ BLU RAY...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. οκ ..ευχαριστώ :) !!εννοείται πως θα το δω !!!γεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. emena paidia to twilight den me entiposiase kai toso....Alla to dark shadows kai h ermhneia tou johny depp me entiposiasan eilikrina.Prosopiki mou gnomh panta...geia sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απολύτως αγαπητέ άγνωστε...

      Διαγραφή
    2. e enta3ei goysta einai ayta ...

      Διαγραφή
    3. ti ennoeis?den sou arese to dark shadows?telos panton,opos les k esy gousta einai auta...sevasti i apopsi sou...geia sou...

      Διαγραφή
  59. den to exw dei akoma to dark shadows opote den mporw na exw apopsi ..alla exw akoysei sxetika kala logia ..geia soy ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aaa..ok sorry..makari na to deis k na sou aresei..geia sou...

      Διαγραφή
    2. nai ..den peirazei ..sigoyra 8a to dw !! :) alla 8a to dw kata ton oktobrh poy 8a bgei se dvd !!geia soy..ta leme :*

      Διαγραφή
  60. γεια σας !!λοιπόν είδα το dark shadows !!η ερμηνεία του Τζόνυ ήταν εκπληκτική !!και μου άρεσε πάρα πολύ το όλο αποτέλεσμα της ταινίας !!:) θα έχει και συνέχεια ?? γιατί το τέλος ήταν κάπως ,δεν ξέρω με άφησε να πιστεύω πως θα συνεχιστεί ...:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου!!!επειδη το εχω ψαξει αν θα κανουν συνεχεια,εμαθα οτι ολο το καστ και ο Τζονι μας,θελει αλλα ο αγαπημενος τρελος μας σκηνοθετης τιμ μπαρτον,διαφωνει και λεει οτι ειναι απο τη φυση του να μεινει ετσι γιατι βασιζεται σε σαπουνοπερα!!!Ελπιζω ομως παντα οτι ο Τζονι θα τον ψησει!!!Θα ηθελα παααρααα πολυ να δω τι θα γινοταν παρακατω!!!Χαιρομαι που σου αρεσε το dark shadows!!!Ειναι πραγματι εκπληκτικο...Γεια σου και ελπιζω να ελυσα την απορια σου!!!

      Διαγραφή
    2. κρίμα θα είναι αν δεν συνεχιστεί ...ήταν φανταστικό και θα ήταν πιστεύω και μεγάλη επιτυχία αν έκαναν και συνέχεια ..μακάρι να τον πείσει !!ναι σε ευχαριστώ καλή μου για την βοήθεια !!φιλάκια !!τα λέμε :*

      Διαγραφή
    3. χαιρομαι που σε βοηθησα!!!!φιλακια και αν θες κατι αλλο,μην διστασεις!!!Θα χαρω να σε βοηθησω!!!Τα λεμε!!!Να περνας καλα!!!

      Διαγραφή
    4. :) !!εντάξει καλή μου !!αν χρειαστώ τίποτα άλλο θα σε ενημερώσω !!φιλάκια !!τα λέμε !!

      Διαγραφή
  61. είδατε το φινάλε ??σας άρεσε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ισως να πηγαινα,αλλα παιδια που πηγαν μου συνεστησαν να μην παω γιατι ειναι λεει πατατα...και ετσι δεν πηγα αρα δεν ξερω και γι'αυτο δεν μπορω να σου πω...sorry...

      Διαγραφή
    2. ε ενταξει δεν πειραζει ...εμενα η τελευταια σκηνη με ξενερωσε ,κατα τα αλλα ηταν οκ !!αλλα δεν ηταν το επικοφιναλε που περιμενα ...

      Διαγραφή
  62. Διαβασα ολο το σποτακι σου και ειναι ενδιαφερον.Αυτο ομως δεν σημαινει νοτι ειμαι και απολυτα συμφωνη με ολα.Αρχικα,οι λυκανθρωποι δεν ειναι λυκανθρωποι,δηλαδη στο τελευταιο βιβλιο της σειρας μας αποκαλυπτεται πως ειναι μεταμορφιστες,γιατι μεταμορφονονται σε κατι αλλο και οχι λυκανθρωποι οπως νομιζαν οτι ειναι.Τωρα το οτι λαμπιριζουν στον ηλιο ναι ειναι μαλακια!Αλλα ειναι και προτοτυπο.Οι ηθοποιοι απο την αλλη,ειναι πολυ ταλαντουχοι,παιζουν το ρολο τους ετσι οπως πρεπει.Το στορυ τωρα δεν ειναι ετσι ακριβως οπως το λες.Η Στεφανι εχει δηλωση πως ηθελε να γραψει μια ρομαντικη ιστορια αλλα με βρικολακες και λυκανθρωπους.Δηλαδη εκανε το αντιθθετο απο οτι λες...Το ειδος της ειναι ρομαντικη και ευκολο θυμα δεν τη λες!Για να την κρινεις πρεπει να εχεις διαβασει τα βιβλια και να εχεις δει ολες τις ταινιες!Αυτα απο εμενα.Θελω να δω την απαντηση σου....φιλικα ΕΛΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. παιδια επειδη το εχω ψαξει οι βρικολακες δεν ζουσαν ποτε σε φερετρα, θα μας συνεφερε βεβαιως γιατι παντα σε οτι μας φοβιζει δινουμε μια δοση να μην μας φοβιζει. Η ιστορια των Βρικολακων ξεκινα ταυτοχρονα και με την ιστορια ολου του κοσμου. Βεβαια στην Ελλαδα η πιο τακτικη αναφορα τους γινεται κατα την περιοδο της Τουρκοκρατιας οπου αναφερετε απο Τουρκους οτι πολεμουσαν Ελληνες οι οποιοι ηταν Βρικολακες. Θα σας απογοητευσω αλλα οντως η Βρικολακες δεν βγαινανε στο φως τις ημερας αλλα οχι επειδη λαμπιριζαν αλλα λογω της φυσης τους. Δεν μπορω να πω παραπανω γιατι γραφω μια ιστορια που θα βασιζεται σε καθαρα αληθινες ιστοριες που εχουν υποθει και οχι σε χολιγουντιανες παραγογες. Θα αναφερω να ανατρεξεται σε ενα θρησκευτικο αγιο τον οποιο γιορταζουμε και του οποιου το ονομα φερουν παρα πολλοι ανθρωποι στις μερες μας του σκυλανθρωπου Αγιου Χριστοφορου και επειδη πολλοι θα πουν οτι ειμαι μελος παραθρησκευτικης οργανωσης να σου πω οτι η εκκλησια παραδεχεται οτι ειχε αυτην την μορφη στη μαχη καθως σε ολες τις εικονες απεικονιζεται με πανοπλια αλλα κογω καταγογης. Αλλα κανονικα ηταν τοσο ομορφος που τα κοριτσια ειχαν παθει τοσο μεγαλο μενος γιαυτον που ειχε παρακαλεσει να τον κανει ο θεος ασχημος. Επεισης οι λυκανθρωποι ειναι φιλικοι οχι ομως παντα προς τον ανθρωπο καθως υπαρχει μια ιστορια ενος λυκανθρωπου σε ενα μερος της Ευρωπης που εσωσε εναν ανθρωπο. Εκανα μια διεξοδικει ερευνα πανω σε αυτο για να το κατανοησω. Επεισης υπαρχουν αναφορες οτι οι βρικολακες ηταν απιστευτα ομορφοι για να προσελκυουν το αντιθετο φυλο. Το αντιθετο φυλο το τονιζω αυτο.....πολλοι χολιγουντ και ιστοριες τρομου ομως φοβαμαι οτι ο μεγαλυτερος φοβος μας ειναι αληθινος. Δυστυχως δεν πιστευω απο οτι εχω διαβασει και μελετησει οτι ειναι τοσο αποτροπαιοι ωστε να τους ανακαληψουμε ή να μας απειλουν μονο το βραδυ πολλοι θα το θελαμε ολοι ακομα και γω. Αλλα απο αυτα που εχω διαβασει προφανως ζουν αναμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. βρήκε το τρέιλερ του warm bodies :))))))
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IQ3ZwtyKs_o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. παιδια δρ ξερω τι λετε εγω λατρευω και πατινσον και ντεπ (υπεροχοι και οι 2) και οι ταινιες τους μου αρεσαν παρα πολυ! το Twilight μεχρι περσι το εκραζα αλλα οταν το επιασα και το ειδα απο την αρχη το λατρεψα! μεχρι και τα βιβλια διαβασα! Οσο για τη Κριστεν και σε μενα δεν αρεσε εντελως ανεκφραστη αλλα την εχω δει και σε μια αλλη ταινια που εκανε τη ροκερ joan jett (the runaways λεγοταν) και πραγματικα δεν ειχε καμια σχεση οπως και στο welcome to the reileys και κει πολυ καλη! Περα απ αυτο σιχαινομαι το vampire diaries τραγικο θα το λεγα εκει πια η πρωταγωνιστρια προσωπικα δε την αντεχω καθολου....αλλα ο σομερχαλντερ θεος <3 αυτα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. και εμένα μου αρέσουν και οι 2 και ντεπ και παττινσον :)Η κριστεν βεβαια ειναι χαλια δεν μου αρεσει αλλα οκ .. !!βλέπω και το vampire diaries και συμφωνώ απόλυτα ο Σαομερχαλετρ ειναι κουκλος !!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εχω δει το Τwilight Κ εχω διαβασει κ τα βιβλια πριν.Τ βιβλια πολυ πιο ωραια απο τη σειρα κ θα σε αγγιζαν κ εσενα πιστευω.Οι ηθοποιοι , Κριστεν κ ρομπ, δεν ενσαρκονουν σωστα το ρολο τους, το κανουν ολιγον σαχλο.Επειδη τους εχω δει κ σε αλλες ταινιες μου φαινονται πολυ καλοι.Απλα δεν το εχουν με το twilight.Κ κατι ασχετο......To supernaturral ειναι το καλυτερο απ¨ολα, κατα τη γνωμη μυ.Να το δειτε δεν θα χασετε, ειδικα μετα την 1 σεζον γινεται κ γαμω!Το προτεινω σε αγορια κ κοριτσια! θα το λατρεψεται guys!! Οσο για τον Jonny, μου αρεσει πααααρα πολυ, εξαιρετικο ταλεντο, απλα δεν ειναι το καταλληλο σαιτ για να μιλησουμε για αυτον, χωρις παρεξηγηση, λατρευω τον Τζονι, το ξερω οτι μπορειτε να λετε οτι θελευε απλα λεω αυτο που νομιζω....Θελω πολυ να δω τις απαντησεις σας!
    Meg!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ειδατε! κ εγω ειπα για το σουπερνατουραλ, ασχετο! κ παλι σορρυ , Meg!

      Διαγραφή
  68. Δεν είναι όλες οι ταινίες ίδιες και η φαντασία υπάρχει για να δημιουργήσουμε ότι μα ότι θέλουμε και όπως το θέλουμε! Δεν σ' αρέσει; μην το βλέπεις!! Δεν μπορείς να κρίνεις όποιον θες και στην πραγματικότητα αυτοί πήρανε πολλά λεφτά για αυτήν την ταινία εσύ τι πήρες με αυτό το post που κράζεις σαν αξιολύπητη πουτάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και δε πήρα εγώ τα λεφτά και πηγαν αλλού μάντεψε ποιά είναι η πουτάνα στη συζήτηση... Και ναι θα κρίνω όποιων θέλω και θα λέω και οτι θέλω είναι επιλογή σου να αντικρούεις αυτά που λέω με σοβαρό λόγο, αλλά τώρα εσύ μπήκες σε ένα άρθρο με τίτλο "γιατί το twilight είναι άθλιο" που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας για να μου γράψεις αν δε σ'αρέσει μη τη δεις... Μάλιστα τρομερή λογική... Και όλο αυτό μάλιστα σε ένα άρθρο που έχω γράψει πριν 2 χρόνια. Θα χρησιμοποιήσω τη δικιά σου λογική για να σου απαντήσω, αφού όπως είπα και παραπάνω ο τίτλος του άρθρου δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας γιατί μπήκες να το διαβάσεις αφού δε σου άρεσε ;
      Και για να τελειώνουμε
      Σάλτα και πηδήξου και κράτα και την είσπραξη αξιολύπητη φτηνιάρα πόρνη

      Διαγραφή
  69. Ρε παιδια αφου ειστε haters του twilight,αυτο το καταλαβαμε,γιατι περασσατε τοσο χρονο απο τη ζωη σας για να γραψετε αυτο το αρθρο.Το twilight τα σπαει και βαζει κατω ολα τα !!##@!%$ ζομπι σας.Ελεος πια.Αφηστε τις μαλακιες και σοβαρευτητε ρε φυτα!!Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Fae ton vilomas re malakismenon anden itan kali tenia den tah ekanan oures i kinimatografi ai sron koraka gamiese kai esi kai manasou i mavri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Απαντήσεις
    1. ti les re pas kala mia xara einai h tenia kai auth me ta zompi ta exeis pai3ei ti malakies grafeis kai katarxas giati ASXOLISE kai an den sou aresei mhn koitas kanenas den se ebale me to zori ok? an den htan wraia h tenia kanenas den 8a thn koitage polu apla ante mprabo kai oi duo tenies den einai 8riler einai romantikes an 8es na ma8eis prin peis h grapsis kati skepsou protou to kaneis oti na nai re..! sto 3ana lew oti den sou aresei MHN KOITAS auto eixa na pw kai katarxas den 8a sou egrafa tipota apla ta diabasa k ta pira polu asxima zbista olla..... kai thn gnomh sou kratatin gia thn parth SOU ante geiaa twra den asxoloume kane oti goustareis...........

      Διαγραφή
  72. exete dikio kai oi dio pleures alla apo ti stigmh poy ton allon ton aresei i tainia oute mporeis na tou allaxeis gnomi oute mporeis na kaneis kapoion allon na mh ti dei giati den xereis an ua tou aresei i oxi extos an ueorei kai autos sosta auta pou les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κοίταξε να δεις κούκλα μου...εσυ που έγραψες αυτες τις παπαριες...δεν εχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις την ταινία!ο καθένας εχει διαφορετική άποψη και δεν μπορείς εσυ να εμπειρία ζεις τον καθένα γράφοντας αυτες τις μαλακιες σου! Και ποιος σου ειπε στο κάτω κάτω οτι επειδή εσυ εχεις στο μυαλό σου αυτα για τους βρικόλακες οτι δεν μπορούν να αλλάξουν;! Άνοιξε λιγο τον ορίζοντα του μυαλού σου και σκέψου πέρα απο τα κατεστημένα! Δέξου και το διαφορετικό! Κανανταει και βαρετό κάποια στιγμή νας βλέπεις τα ίδια πράγματα να επαναλαμβάνονται....και ποια εισαι εσυ που μπορείς να κρίνεις μια ηθοποιό; Πχ το εχεις σπουδάσει σας πουμε; Ή μήπως εισαι "ειδικός"; Πραγματικά υπάρχουν κι άλλοι κλειστομυαλοι άνθρωποι σαν και εσενα; Έλεος δηλαδή....και στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει φίλη μου απλά μην την βλέπεις και κρατά βουλωμένο το στόμα σου!κατσε και μείνε στα κατεστημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. δεν ξερεις τι βλακιες λες σου εχει λασκαρει βιδα επιδει δεν σου αρεσει δεν χρειαζεται να ξεφτιλεισεις την καλητερη ταινια του κοσμου με του καλιτερους ηθοποιους και τα ζομπι ας τα ξεφτιλισουναι αφου δεν εχουν εχουν κανει καμια καλη ταινια με ζομπι ενο το twilight ειχαι γινει θρυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καταρχας δεν συμφωνω τοσο μαζι σου αλλα να σου πω κατι ειπαμε ειναι μια φανταστικη ταινια αν ηταν να βγαζουν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια τι νοημα θα ειχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή